AMPA MARIA ROSA MOLAS

Associació de Mares i Pares d'Alumnes

Catalan English French Spanish

mesinformacioSom l‘Associació de Pares i Mares d’Alumnes del Col·legi Maria Rosa Molas i col·laborem amb l’escola en l’organització d’activitats culturals, lúdiques i religioses.

Feste'n Soci !

Avis legal

Share

Titularitat Web


En compliment d’alló que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, s’informa que aquest lloc web i tots el seus continguts, incloent-hi els textos, les imatges, el so i qualsevol altre material, són propietat de l’AMPA COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a l’Agència.
Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web està subjecte a les següents condicions d’ús:

  1. L’accés i l’ús del lloc web són lliures i gratuïts.
  2. L’usuari o usuària es compromet a fer un ús adequat del lloc, amb total subjecció a la llei i als bons costums, i a mantenir al degut respecte als altres usuaris i usuàries.
  3. Queda prohibit qualsevol ús comercial del lloc web.
  4. L’usuari o usuària s’obliga a no utilitzar cap dels documents, imatges i informacions continguts en aquest lloc web amb finalitats il·lícites, contràries a la llei, expressament prohibides en aquestes condicions d’ús i/o contràries als drets i interessos de l’AMPA COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS.
  5. L’usuari o usuària es compromet a no malmetre, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la utilització normal dels materials i les informacions continguts en aquets lloc web ni els sistemes d’informació o els documents, arxius i qualsevol contingut emmagatzemat en qualsevol equip informàticde l’AMPA COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS o de qualsevol usuari o usuària del lloc web.
  6. Queda prohibida la modificació i/o explotació de la pàgina i els seus continguts.
  7. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i les condicions continguts en el present avís legal.


Privacitat de les dades


L’AMPA COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS informa que totes les dades facilitades a través dels formularis electrònics d’aquest lloc web i/o mitjançant correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. L’ús dels formularis esmentats, així com la tramesa de correus electrònics, suposa el consentiment del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en aquests.
L’AMPA COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS es compromet a l’ús responsable i confidencial de les dades i garanteix que aquestes seran tractades d’acord amb la legislació vigent en cada moment i que només seran utilitzades amb el propòsit indicat en cada cas.
Les dades sol·licitades són, en cada moment, les imprescindibles amb relació a l’àmbit i les finalitats especificats. L’AMPA COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS es reserva el dret d’excloure dels serveis registrats tots aquells usuaris que hagin facilitat dades falses, sense perjudici de les accions legals que puguin ser procedents.


Dret d’accés


L’usuari pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals en els termes i les condicions previstos en la Llei orgànica 15/1999, enviant un escrit a:

AMPA COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS
C/Mare Molas, 38
43202.Reus


Exclusió de responsabilitat


L’AMPA COL·LEGI MARIA ROSA MOLAS no es responsabilitza dels danys i perjudicis que pugui provocar la falta d’exactitud, autenticitat, exhaustivitat i actualitat de la informació continguda en aquest lloc web, ni dels danys causats per qualsevol error o omissió en què puguin incórrer tant la informació i les manifestacions publicades en aquest lloc web com la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs als quals es pugui accedir.

Accés

logo maria rosa molas
Top 5:
Unknown flag 68%Unknown (86806)
Germany flag 9%Germany (10974)
Spain flag 6%Spain (7088)
Ukraine flag 3%Ukraine (4431)
Russian Federation flag 2%Russian Federation (3088)
127673 visits from 142 countries

Facebook Maria Rosa Molas

Enquesta de l'AMPA

Quins tipus d'activitats de les organitzades pel l'Ampa t'agraden més?